Manacor homenatja Josep Maria Llompart i acomiada l’estiu amb una vetllada poètica i cultural a Porto Cristo

El nucli costaner ha gaudit d’un cap de setmana ple de poesia i música.

El municipi de Manacor va retre un sentit homenatge al poeta Josep Maria Llompart amb un recital poètic i musical que es va celebrar divendres dia 31 d’agost a la plaça Miquel Àngel Riera, que s’ubica als voltants de la torre del Serral dels Falcons de Porto Cristo. Aquest marc va servir per recordar l’enyorat poeta coincidint amb l’Any Llompart i també va servir per reivindicar la seva relació amb Porto Cristo i amb Manacor amb la intervenció de poetes, amics i estudiosos de la seva obra.
L’acte va començar a les 20.30 de l’horabaixa i va comptar amb les intervencions de la comissària de l’Any Llompart, Pilar Arnau; amb el poeta i amic Bernat Nadal, amb el rapsode Jaume Gomila i també amb l’actuació musical de Vers Endins.
Acte poètic de final d’estiu

Però a Porto Cristo la poesia no va deixar de sonar durant el cap de setmana. I és que dissabte va celebrar-se l’Acte poètic i artístic de final d’estiu al Centre de Cultura de Porto Cristo. El darrer llibre de Bernat Nadal, Camille, va servir de fil conductor d’un acte on hi prengueren part l’activisme, el feminisme i la cultura en tots els seus vessants. Hi intervengueren la flautista Francesca Sureda; l’actriu Bàrbara Nicolau, la mestra i activista cultural Francesca Clar; la professora de literatura Mariàngels Mifsud, el coordinador de l’acte i rapsode Jaume Gomila i el poeta i autor de Camille, Bernat Nadal.

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà.

%d bloggers like this: