Manacor i el departament de turisme de l’Ajuntament són presents a FITUR 2019 per promocionar el municipi

L’espai dedicat a Manacor es troba a l’estand de les Illes Balears, que ocupa uns 990 m2 a la Fira Internacional de Turisme que ha obert les portes avui a Madrid.

El municipi de Manacor es mostra en un dels aparadors més importants del sector turístic a l’estat. La Fira Internacional de Turisme de Madrid, FITUR, ha obert les portes avui i acollirà fins al proper diumenge, 27 de gener, l’espai de promoció dedicat a Manacor. “Enguany volem convidar a descobrir tot el potencial que té el municipi de Manacor en patrimoni, natura, gastronomia i producte local”, explica la regidora de Turisme. Per això des del Departament de Turisme ofereixen als visitants de FITUR “catàlegs i fulletons que promocionen el turisme actiu, la natura i la cultura que es concentra al municipi de Manacor”, afegeix Antònia Llodrà.

De fet un dels objectius de les Illes Balears a FITUR serà mostrar-se com una destinació turística sostenible, cultural i gastronòmica. Així tots els materials de l’estand seran reutilitzats en la resta de fires a les quals acudirà l’Agència d’Estratègia Turística de les Illes Balears durant 2019. A més per a conscienciar sobre la importància del reciclatge la Fundació Deixalles i Càritas Mallorca han produït els objectes promocionals que enguany es lliuraran a FITUR 2019 a partir de materials reciclats.

L’estand de les Illes Balears, que ocupa uns 986 metres quadrats, compta enguany amb mostradors per a les quatre illes i per a diferents ajuntaments, entre els quals se situa el de Manacor. Des del departament de Turisme de Manacor indiquen que “no volem deixar de ser present a FITUR perquè som un municipi turísticament atractiu i diferenciat; i ho volem poder explicar en primera persona”. Els que visitin l’espai dedicat a Manacor hi trobaran catàlegs promocionals, guies de turisme rural, catàlegs de llocs d’interès patrimonial, guies de productes locals, calendaris amb les principals celebracions del municipi i algunes imatges dels racons més impressionants de Manacor en forma de pòster.

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà.