Maria Eugènia Jaume i Esteva presentarà, en el proper “Dilluns de l’Obra” a Manacor, el seu llibre ‘Esclaus oblidats’ sobre els camps de concentració a Mallorca

L’Espai Na Camel·la acollirà dilluns que ve la presentació del llibre “Esclaus Oblidats. Els camps de concentració a Mallorca 1936-1942”, a càrrec de la seva autora, la historiadora Maria Eugènia Jaume que serà presentada per l’historiador i escriptor Antoni Tugores.

L’acte es durà a terme dia 24 de febrer, a les 20.00 hores, i està emmarcat dins la programació dels Dilluns de l’Obra.

El llibre, amb el títol de “Esclaus Oblidats, els camps de concentració a Mallorca 1936-1942”, és una recerca al voltant dels camps de concentració que existiren a Mallorca durant aquest període, dels quals fins ara se n’havia evitat parlar gaire i que l’escriptora s’ha proposat donar a conèixer tant les seves localitzacions, com -en la mesura del possible- els esclaus que hi treballaren.

Maria Eugènia Jaume i Esteva (Sant Llorenç, 1987) és graduada per la Universitat Oberta de Catalunya en humanitats (2015) i en història, geografia i història de l’art (2019). El seu àmbit de recerca se centra en la Guerra civil a Mallorca. Ha participat en conferències sobre els camps de concentració a Mallorca.

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà.

%d bloggers like this: