Melià a Armengol: “D’ençà que governa la xarxa ferroviària no s’ha ampliat ni un quilòmetre”

El portaveu ha criticat el darrer anunci del Govern sobre uns estudis previs per ampliar la xarxa, que “l’únic que faran seran entretenir i guanyar temps d’aquí a les pròximes eleccions”.

 

El portaveu d’El PI-PROPOSTA PER LES ILLES BALEARS al Parlament, Josep Melià, ha criticat a la presidenta del Govern, Francina Armengol, la manca de previsió amb relació a l’ampliació de la xarxa ferroviària. “Balears fa molts d’anys que paga el tren d’alta velocitat de la península, Balears, fa molts anys que té necessitat d’estendre i potenciar el transport públic col·lectiu”.

 

En aquest sentit, Melià ha retret el darrer anunci del Govern sobre uns estudis previs per ampliar la xarxa, que l’únic que faran seran “entretenir” i “guanyar temps d’aquí a les pròximes eleccions”, i ha afegit que “vostès governen des del 2015, fa més de set anys, durant aquest temps no s’ha ampliat cap quilòmetre”.

 

Amb tot, el portaveu ha finalitzat la seva intervenció reclamant a la presidenta que “no planifiquin tant” i “actuïn amb decisió, ambició i rapidesa en la gestió, si no serà el 2077 i encara xerrarem de l’ampliació de la xarxa ferroviària”.

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà.

%d bloggers like this: