Més de 1000 persones assisteixen a la presentació dels candidats municipals d’El Pi ​

Font assegura que El Pi és l’únic partit que pot garantir un Govern sense extremismes i que no pugi els imposts a les classes mitjanes.

4 de maig de 2019. Més de mil persones han assistit avui a la presentació pública de tots els candidats municipals d’El Pi – PROPOSTA PER LES ILLES BALEARS per a les eleccions del 26-M.

En la seva intervenció, el president d’El Pi i candidat al Parlament, Jaume Font, ha assegurat que la seva formació és la única que pot garantir a les illes un Govern sense extremismes i que no pugi més els imposts a les classes mitjanes. Segons Font, “nosaltres mantindrem aquest compromís i no com ​ Pedro Sánchez que el dia després de guanyar les darreres eleccions generals va comunicar a Europa que ens pujarà els imposts més de 5 mil milions d’euros l’any que ve. O, el que és el mateix, més de 26 mil milions d’euros en 4 anys”.

Jaume Font també va reivindicar el paper de centre moderat d’El Pi, “un lloc del que nosaltres mai ens hem mogut i al que altres volen tornar en dues setmanes. Però no us deixeu enganar. Els que ara diuen que són de centre no volen consensos i moderació per convicció, només volen recuperar un grapat dels vots que van perdre fa una setmana”.

L’acte de presentació s’ha fet a la plaça Major de Sa Pobla. El candidat d’El Pi a la Batlia d’aquest municipi, Llorenç Gelabert, ha dit que, com la resta de candidats de la formació, “tenim un projecte centrat, rigorós i ambiciós per governar. Tenim moltes ganes de fer feina per a la nostra gent”. Gelabert també ha assegurat que a sa Pobla la seguretat serà la seva prioritat la pròxima legislatura i que per això cercarà “la col·laboració de la resta d’administracions competents per incrementar el número d’efectius” i que no escatimarà recursos en aquesta matèria. ​

A la presentació també han intervingut, el secretari general i candidat d’El Pi a l’Ajuntament de Palma, Josep Melià, la candidata d’El Pi al Consell de Mallorca, Xisca Mora, i la número 2 de la candidatura al Parlament, Lina Pons.​ ​ ​ 

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà.

%d bloggers like this: