Més de 500 alumnes participen de la diada del Medi Ambient a Sant Llorenç

Més de 500 alumnes de 1r i fins a 6è de primària de les escoles del municipi de Sant Llorenç des Cardassar han participat avui dematí a la diada del Medi Ambient a l’Auditòrium de sa Màniga, a Cala Millor. “Des de fa anys, l’àrea de Medi Ambient de l’Ajuntament de Sant Llorenç organitza aquesta diada per conscienciar als infants de la necessitat de prendre mesures per evitar que la creixent pressió sobre els sistemes naturals del planeta Terra arribin a un punt de ruptura”, ha explicat el regidor de Medi Ambient, Mateu Frau.

Les activitats de la diada han començat a les 9,30 hores del dematí i es perllongaran fins a les 13:30 hores. El departament de Medi Ambient ha organitzat un total de 16 tallers relacionats amb diferents temàtiques ambientals dirigits als grups de 1r fins a 4t de primària. Pels alumnes de 5è i 6è s’ha organitzat una neteja del medi a la Punta de n’Amer. En total 158 alumes han participat en aquesta acció s’emmarca dins el programa Let’s Clean-Up Europe!

En finalitzar la diada s’han lliurat els premis del XI concurs de dibuix comarcal “Ni un foc al bosc”, on han participat més de 400 alumnes dels centres escolars de tota la comarca.

Clicant aquí podeu veure’n unes imatges

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà.