Cal destacar que un dels objectius del projecte és posar a l’abast dels alumnes la possibilitat d’expressar-se amb la tècnica de l’spray i de participar de forma activa dins la comunitat donant visibilitat a les capacitats de les persones, a més d’oferir l’oportunitat als docents i alumnes, d’entendre la discapacitat com una oportunitat d’aprenentatge. “Volem donar les gràcies a Sath per la seva disposició i també a l’empresa Guillen Martel, que ens cedeix la grua que fa possible fer el mural d’enormes dimensions”, ha explicat Marga Platel des d’Aproscom.
L’artista continua aquests dies fent feina al mural i la inauguració està prevista per dia 1 de juliol, amb un acte que consistirà amb un passa carrers amb “Els que ningú vol”, grup de música que sempre acompanya el projecte i discurs de les autoritats implicades en el mural, en Manolo Galán, batle de l’Ajuntament d’Artà i autoritats d’Aproscom.
La creació del mural Som-riu a Artà suposa la continuació del projecte a la comarca del Llevant, després de les tres edicions anteriors que varen tenir lloc a Son Servera, a Capdepera i Manacor.