Més de cent petits comerços de Manacor participaran en la campanya nadalenca impulsada per PIMECO i l’ajuntament de Manacor

Sota el lema ‘Manacor, sa botiga de Nadal’ els comerciants repartiran més de 14.000 tiquets entre els seus clients per al tren de Nadal i atraccions.

Pimeco i l’Ajuntament de Manacor han unit les seves forces per donar suport i promocionar el petit comerç del municipi durant les festes de Nadal. Amb aquesta finalitat, per primera vegada es durà a terme una campanya de promoció conjunta, sota el lema ‘Manacor, sa botiga de Nadal’.

La campanya ha estat presentada per la regidora de Comerç, Maria Isabel Bauzà; el regidor de Festes, Mateu Juan; el representant dels empresaris de fira, Guillem Cerdà, i el membre de la directiva de Pimeco Juan Buades, a més de la gerent, Laura Bennassar.

Més de cent comerços de Manacor participaran en aquesta campanya que, per primera vegada, es desenvolupa amb aquest format a la ciutat. Mentre durin les festes els comerciants adherits a la campanya disposaran de tiquets per repartir entre els seus clients de forma gratuïta.

Aquests tiquets serviran perquè els nins i nines puguin pujar a les atraccions de fira muntades a la plaça de Ramon Llull i també al tren de Nadal. Es preveu repartir més de 14.000 tiquets gratuïts entre els clients del petit comerç. El tren de Nadal cobrirà dues rutes diferents, d’una banda els dies 22 i 29 de desembre i el 4 de gener, i per una altra el 23 i 30 de desembre a la tarda.

La regidora Bauzà ha assenyalat que «aquesta col·laboració amb Pimeco ens permet acostar-nos als comerços locals i posar al seu abast iniciatives de dinamització que aporten un benefici comú tant per als mateixos comerciants com per a la gent que ens visita”. Joan Buades, de Pimeco, ha indicat que «aquesta campanya vol ser una eina de fidelització del petit comerç cap als seus clients però també pretenem cridar l’atenció perquè la gent tengui com a referència els seus establiments més propers per realitzar les compres nadalenques. Els nostres atractius són la qualitat, la proximitat i el tracte professional i proper”.

Els comerços interessats a adherir-se a aquesta iniciativa poden dirigir-se a Pimeco (www.pimeco.com, tel. 971 468 153) o a l’Ajuntament de Manacor a l’Àrea de Desenvolupament Local (tel. 672 605 767 / 971 849 100 ext. 3131 – ffebrermunar@manacor.org)

cof

 

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà.

%d bloggers like this: