MÉS-Esquerra garantirà un municipi net​ “pitjant” l’empresa responsable

Durem un control exhaustiu de la concessionària de neteja.

L’Ajuntament de Manacor té 30 milions d’euros bloquejats al banc que no podem gastar com voldríem sinócom marca Madrid. Això per mor de l’anomenada Llei Montoro, impulsada pel PP i auspiciada pel PSOE. És per aquest bloqueig que s’han donar a concessió​ a empreses privades​ serveis bàsics com la neteja. Pagam 2 milions d’euros a l’any però​ el municipi està brut.​

Sebastià Llodrà, regidor i membre de la candidatura, ha explicat que​ “és evident que hi ha una relació entre la brutor i la manca de civisme però, si un paper és al mateix lloc durant una setmana, hi ha un clar incompliment del contracte” per part de l’empresa de neteja. El regidor denuncia que en altres concessions com les de les platges o l’enllumenat “passa exactament el mateix”.​ “Els que han governat els darrers 20 anys no han fet res per revertir aquesta situació” ha lamentat Llodrà en un vídeo difós a les xarxes. No pareix que això hagi de canviar si segueixen al poder.

Quan governem farem un control de les concessions i farem complir els contractes. Perquè ens mereixem un muncipi net i que les empreses donin el servei pel qual pagam.

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà.

%d bloggers like this: