MÉS-Esquerra posarà en marxa un pla d’adequació de les voravies

És imprescindible​ que tothom pugui moure’s amb facilitat i seguretat.

El nostre municipi és tristament conegut pel mal estat de les voravies i l’asfalt dels carrers. Més enllà de la mala imatge que donam, aquesta situació dificulta molt la mobilitat i posa en risc la segurat dels vianants. Els que han governat fins ara han fet actuacions puntuals i més bé escasses. Des de MÉS-Esquerra pensam que no hi ha intenció de pensar solucions globals per part dels membres del govern municipal; que si en tants anys de gestió no han estat capaços d’arreglar aquesta situació, no ho faran si tornen a governar.​

Sebastián Filippini, membre de la candidatura, ho ha denunciat a un vídeo difós a les xarxes on es poden veure imatges de voreres i carrers en una situació deplorable. Filippini, veïnat de Portocristo, ha explicat que “quan governem, ens enfrontarem a aquest problema elaborant un pla d’adequació de voravies que sigui possible i atengui a les necessitats de tota la població, particularment les d’aquelles persones que tenen més dificultats”.

Pensam que cal garantir la seguretat i la mobilitat de tots els vianants i fer-ho posant en marxa un pla global per a tots els carrers dels nuclis del municipi.

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà.

%d bloggers like this: