MÉS-Esquerra vol potenciar la primera línia de Portocristo per a l’ús dels vianants

Ferran Montero diu que s’han de posar els habitants del port al centre de la presa de decisions.

La primera línia de Portocristo és zona molt concorreguda​ del poble. La convivència entre vehicles i vianants no està​ sempre garantida, especialment els mesos de més activitat turística. En molts moments, la gran afluència d’autocars i de cotxes destorba la tranquilitat d’aquesta zona del nucli.​ Els candidats de MÉS-Esquerra de Portocristo Pep Barrull i Ferran Montero han denunciat aquesta situació en un vídeo difós a les xarxes.

“És una llàstima que en un espai emblemàtic de Portocristo com és la primera línia els vehicles tenguin més prioritat que els vianants”, ha dit Montero. Per la seva banda Pep Barrull ha incidit en què “cal determinar com han de ser els usos del trànsit rodat” per assegurar una bona convivència i que tant turistes com residents puguin gaudir. Ferran Montero ha exposat que “quan governem, posarem la gent al centre de la presa de decisions perquè Portocristo sigui un lloc molt més agradable per passejar-hi i viure-hi”.

Des de MÉS-Esquerra consideram que Portocristo necessita moltes millores i que si els qui han estat al capdavant del govern tants d’anys no ha estat capaços d’arreglar els problemes, tampoc no ho faran ara.​

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà.