MÉS-Esquerra vol replantejar la mobilitat a Manacor

Apostam per una mobilitat més amable a peu, en bici o patinet elèctric.

A Manacor no s’ha apostat mai per canviar el model de mobilitat. Per les particularitats urbanes dels seus nuclis, la majoria de desplaçaments es podrien fer a peu, en bicicleta o en noves formes de transport com el patinet elèctric. No debades, els que han governat sempre mai no han plantejat fer un pla de mobilitat eficient que posi els ciutadans al centre. Tampoc no pareix que ara, després de tants anys, hagin de canviar-ho.

Des de MÉS-Esquerra apostam per una nova mobilitat, adaptada a totes les persones i conseqüent amb el segle XXI. No té cap sentit tenir els carrers plens de vehicles privats circulant, dificultant el pas de vianants i altres mitjans de transport sostenible. Creiem que els carrers són espais per fer-hi vida i que s’hi ha de poder circular amb seguretat i sense fums. Això no vol dir llevar tots els cotxes però sí racionalitzar-ne el seu ús.

Quan en Miquel Oliver sigui batle apostarem per remodelar la mobilitat a tot el municipi. Facilitarem que la gent vagi a peu, en bicicleta o en patinet elèctric. Antònia Pujades, membre la candidatura, ha explicat en un vídeo difós a les xarxes que​ “impulsarem les rutes cicloturístiques i senderistes”. Creiem en un turisme respectuós amb el medi ambient, que no envaeixi l’illa, però sobretot perquè els ciutadans “puguin gaudir de la natura” i puguin també desplaçar-se en mitjans no contaminants.

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà.

%d bloggers like this: