Miquel Àngel Cabrer Sureda – “El cicle de les llotges. La maduració d’una arquitectura de representació civil”, el proper dia 28 en e Dilluns de l’Obra

En l’Edat Mitja les funcions cíviques i religioses conviuen en uns mateixos edificis predominantment religiosos. Cada cop més, especialment a partir de mitjans s. XIV, els representants de les institucions cíviques anhelaran una independència arquitectònica, aixecant els seus propis edificis inicialment utilitaris, i després competint amb luxe i simbologia amb els religiosos. Aquest procés europeu trobarà els seus particular procés a les llotges de la Corona d’Aragó, i en concret en la nostra Llotja de Ciutat.

En Miquel Àngel Cabrer Sureda és llicenciat en geografia per la Universitat de Barcelona. A més a més, ha treballat en petits estudis de toponímia, articles sobre patrimoni artístic i història de l’arquitectura a diferents publicacions com Cent per Cent, el setmanari Felanitx o Es Saig d’Algaida i ha donat conferències sobre història de l’arquitectura arreu de les Illes Balears. Ell serà qui ens explicarà aquest procés arquitectònic en el proper “Dilluns de l’Obra, que es portarà a terme dilluns dia 28 de març a la Sala La Fornal de Manacor a les 20:00 h. L’entrada és de franc i no cal inscripció prèvia.

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà.

%d bloggers like this: