Miquel Oliver: “Som la millor garantia per fer que les coses canviïn a Manacor”

MÉS-Esquerra celebra el seu acte central de campanya amb prop de cinc-centes persones. 

Gairebé mig milenar de persones han assistit aquest diumenge a l’acte central de campanya de MÉS-Esquerra. L’esdeveniment s’ha dut a terme a la plaça del mercat i ha consistit en un dinar popular seguit dels parlaments de Joan Gaià, cap de campanya i membre de la llista, i de Miquel Oliver, candidat a la batlia.

Gaià ha denunciat que l’actual equip de govern “beneficia les empreses dels amics” i ha assegurat que “quan nosaltres governem, les coses es faran bé, amb transparència i rigor”. Oliver ha estat també contundent i ha dit que “el projecte dels que han governat fins ara està esgotat, cal canviar les persones i les formes a l’Ajuntament”.

El qui fou batle durant 144 dies abans de la moció de censura ha assegurat que la llista que encapçala és “la millor opció per al municipi de Manacor, la que pot garantir que les polítiques es facin posant els ciutadans al centre”. El candidat ha agraït la tasca de tots els militants i col·laboradors de la campanya. També hadedicat unes paraules a Joan Llodrà qui ha estat fins ara el seu número dos i que abandona el càrrec de regidor després de 12 anys.

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà.

%d bloggers like this: