“Mobilitza’t per la selva”, campanya de reciclatge de mòbils.

Mobilitza’t per la selva

Campanya de reciclatge de mòbils per protegir els ecosistemes africans

El Museu d’Història de Manacor s’uneix a la causa Mobilitza’t per la selva:

L’explotació del coltan i altres minerals valuosos que s’utilitzen en la fabricació dels nostres mòbils, ordinadors i consoles és el centre dels conflictes bèl·lics que han produït milions de víctimes i refugiats a la República Democràtica de Congo.

La mineria il·legal fa servir mà d’obra infantil o semi esclavitzada, a més de destruir l’hàbitat d’espècies com el goril·la o el ximpanzé, que estan en greu perill d’extinció per la caça furtiva i la desforestació.

Donant el teu mòbil en desús a la campanya Mobilitza’t per la selva:

  • Reutilitzes terminals i ajudes a reduir la demanda de minerals que financen a les guerrilles a la República Democràtica del Congo.

  • Recicles elements útils i evites la contaminació.

  • Recaptes fons per a programes de desenvolupament sostenible, educació i conservació de l’Institut Jane Goodall a l’Àfrica.

Per aquest motiu, hem col·locat a la nostra sala d’exposicions temporals del primer pis una urna on podeu depositar els telèfons mòbils que ja no utilitzeu. Aquests mòbils han de dur la bateria, han d’estar buits de dades i fotografies personals, i han d’anar sense carregador, sense targeta SIM ni cap altre element.

Un cop depositat el mòbil dins l’urna, haureu d’omplir una butlleta amb les dades de la persona que el dona, per tal que el Museu d’Història de Manacor el pugui enviar per correu a l’Institut Jane Godall, encarregat de la campanya.

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà.

%d bloggers like this: