Moció del Grup municipal de MÉS-Esquerra de Manacor per a controlar les cotxeries d’autocars de l’Avinguda dels pins de Sa Torre

Fa molts d’anys que les cotxeries de l’empresa d’autocars que hi ha ubicades a l’Avinguda dels Pins al barri de Sa Torre provoquen molèsties als veïnats: fums, renous, dificultats en la mobilitat i en l’aparcament,

Diferents grups municipals, mitjans de comunicació i veïnats s’han queixat que no es fa res per fer complir la normativa a aquesta empresa i així reduir els efectes de l’activitat molesta i nociva que s’hi du a terme, tant a les cotxeries com a la via publica.

Com que tothom té els mateixos deures i obligacions, res no justifica que aquesta empresa no hagi de complir les ordenances i normativa vigents, tenint en compte que és una activitat incompatible amb l’ús residencial del barri i que ni tan sols té la corresponent llicència d’activitat.

Per tot això, l’Ajuntament de Manacor en Ple aprova els següents acords:

1. L’Ajuntament visitarà les instal·lacions de l’empresa per comprovar que l’activitat que s’hi du a terme no va en contra de la normativa municipal vigent, que ha de ser garantia de convivència al nostre municipi, i que aquesta no afecta el dret del descans dels veïnats.

2- L’Ajuntament, en el cas que les anomalies detectades no siguin del seu àmbit competencial, denunciarà l’empresa a les oportunes administracions i amb especial interès a aquelles que puguin afectar en qüestions de seguretat i mediambientals.

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà.