Molt bé l’actuació del Renshinkan al torneig de Sant Llorenç de judo per a l’edat escolar

El passat Dijous Sant les instal·lacions del Poliesportiu Marga Fullana van estar plenes de gom a gom. 112 van ser els joves esportistes que van prendre part en aquesta vuitena edició del Torneig Mestre Guillem Galmés.
Ells representaven a les següents escoles de judo:

  • De Petra: COL·LEGI FRAI JUNIPER SERRA
  • De Manacor : el RENSHINKAN, i els Col·legis,MOLI D’EN XEMA, LA PUREZA DE MARIA, SIMÓ BALLESTER, JAUME VIDAL I ALCOVER, ES CANYAR, SA GRADUADA, i SA TORRE. De Sa Coma, COL·LEGI PUNTA DE N’AMER
  • De Cala Millor: COL·LEGI NA PENYAL
  • De Son Servera: el RENSHINKAN
  • D’Artà POLIESPORTIU NA CARAGOL
  • De la Colònia de Sant Pere: el COL·LEGI ROSA DELS VENTS
  • De Cala Ratjada: el RENSHINKAN
  • De Sant Llorenç: el COL·LEGI MESTRE GUILLEM GALMÉS

Amb una posada en escena impecable a carrec del Renshinkan, la col·laboració de l’AMIPA del col·legi amfitrió i el patrocini de l’ajuntament de Sant Llorenç, l’èxit va estar assegurat. Una vegada més vàrem tenir l’ocasió de veure el millor judo infantil en què els petitets de la modalitat de randori van ser els més aplaudits, mentres que els joves competidors comencen a despuntar i bastants van ser els que van competir per primera vegada

Aquest trofeu va constar de dues modalitats diferents, l’exhibició tècnica de randori a on les edats van dels 3 als 7 anys i la competició reservada dels 8 als 14 anys , els no interessats a competir tenien també les seves categories reservades en la modalitat exhibició.

S’inicià el campionat amb les paraules de benvinguda per part del President del Renshinkan Sr Pep Mascaró i el lliurament de les plaques commemoratives a totes les escoles participants per part de la representant de l’AMIPA Marta Nievas. El lliurament de premis als esportistes van ser per les representants de l’ajuntament, Antonia Bauzà,regidora d’esports i Alicia Duran, regidora d’educació.

Si voleu veure’n més imatges, clicau aquí

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà.