Mostra d’Art Contemporani a l’Auditori Sa Màniga

L’Ajuntament de Sant Llorenç des Cardassar (a través del Consorci Turístic de Cala Millor) planteja, a curt i mitjà termini, una oferta cultural d’art contemporani com a complement al seu turisme i com a alternativa atractiva i diferent respecte a altres zones turístiques. Conscients que la cultura i l’art contemporani són prestigi i suposen un reclam per a milers de persones, els hotels del nucli oferiran durant el mes d’octubre de 2021 una mostra d’art compartida. Així, es formarà un itinerari que suposarà que els visitants puguin veure dins els establiments hotelers unes bones exposicions dins una mateixa destinació, a més de poder gaudir de moltes altres ofertes.

En definitiva, els hotels faran exposicions individuals d’artistes, una idea que romp amb l’esquema convencional d’exposició. Això ofereix a l’artista la possibilitat de mostrar les seves obres, no en el seu estudi o galeria, sinó a l’interior d’un establiment hoteler, i convertir-lo en un atractiu més. Per anunciar aquest mes d’art contemporani de l’any que ve i degut a la impossibilitat de realitzar-lo enguany, res millor que fer una mostra col·lectiva d’artistes molt potents que situï Cala Millor dins el món de l’art, que se’n parli i que sigui suficientment atractiva

D’aquí sorgeix la Mostra d’Art Contemporani, que es pot visitar del 25 de setembre al 28 de novembre de 2020 a l’Auditori sa Màniga de Cala Millor, comissariada per Antoni Sansó. Amb obres d’autors com Tàpies, Saura, Rafols Casamada, Hernandez Pijuan, Guinovart, Mompó, Campano, Xavier Grau, Bechtold, Barceló, Plensa, Sicilia, Broto, Susana Solano, Garcia Sevilla, Lamazares, Gordillo, Eva Lootz o Guillem Nadal.

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà.

%d bloggers like this: