Museu de Manacor: El millor de cada casa

Aquests dies volem reprendre un projecte anomenat «El millor de cada casa», que consisteix a mostrar un objecte que tengueu a ca vostra i que tengui un significat simbòlic o històric especial.
 
A vegades un objecte històric no té sentit només pels anys que té sinó pel significat que li donen els seus propietaris i que amb el pas del temps desapareix. La majoria de vegades aquest significat és inexplicable per als arqueòlegs que descobreixen l’objecte.
 
Tothom sap quin és aquell objecte especial amb una història darrere o tal vegada aquests dies, amb tant de netejar i endreçar, ha comparegut algun tresor amagat.
 
Iniciam el projecte i us convidam a compartir aquests objectes a través de les xarxes amb l’etiqueta #elmillordecadacasa i a explicar la seva història. També ens podeu enviar un correu electrònic amb la fotografia a museu@manacor.org o per Whatsapp al telèfon del Museu 647 24 75 63.
 
No sabem com acabarà aquesta experiència, ja sigui amb una exposició virtual o amb una exposició presencial, o ambdues. Compartiu-ho!

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà.