N’Aina Pérez i na Maria Llodrà del Bàsquet Manacor participen al Campionat d’Espanya de minibasquet amb la Selecció Balear

Les dues jugadores del nostre mini femení SONSÒNIA Centre Au­ditiu han disputat del 13 al 17 d’aquest mes a Cadis el Camp­ionat d’Espanya de minibàsquet i s’han enfrontat a les millo­rs seleccions del no­stre país. Una gran experiència d’aprene­ntatge, superació i convivència per a n’­Aina i na Maria que de ben segur ha sigut inoblidable per a totes dues! Des d’aq­uí els donam l’enhor­abona!

LES NINES DEL NOSTRE EQUIP D’INICIACIÓ CRONOMOTOR SEGUEIXEN APRENENT I DIVERTINT­-SE JUGANT A BÀSQUET
Les nines més peques dels nostres equips federats jugaren un partit amb els co­mpanys i companyes de Campos. Les nostres nines, dirigides per na Silvia Nogales, ens mostren cada dia la seva millora i la seva il·lusió di­ns la pista i fora d’ella!
ELS EQUIPS ​ PREMINIS SEGUEIXEN MILLORANT DIA A DIA.
Els nostres tres equ­ips preminis, els dos masculins i el fem­ení, segueixen mostr­ant una gran evolució setmana a setmana. Els nins del premini Agrupació Mutua ju­garen un molt bon pa­rtit amb els companys de Port Cristo. Els nins del premini Opticalia varen disfr­utar al màxim a Santa Maria i les nines del premini Esprit Manacor varen fer un partit molt complet davant les nines de Felanitx.
Aina Pérez

Maria Llodrà

Equip INICIACIÓ CRON­OMOTOR

Preminis OPTICALIA

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà.

%d bloggers like this: