Natalia Troya, nova directora d’Atenció a la Dependència de l’Institut Mallorquí d’Afers Socials (IMAS)

El dilluns dia 10 de desembre, Natalia Troya Isern, va jurar el seu càrrec com a nova directora d’Atenció a la Dependència de l’Institut Mallorquí d’Afers Socials, davant el president del Consell, Miquel Ensenyat i la presidenta i el vicepresident de L´IMAS, Margalida Puigserver i Javier de Juan, deixant el seu càrrec de la direcció insular de Seguretat Vial i Activitats Classificades del departament de Territori i Infraestructures.

Troya, és Diplomada en Relacions Socials Laborals per la UIB, i Llicenciada en Dret per la Universitat Nebrija (Madrid), a més és Tècnic Superior en Prevenció de Riscols Laborals.

Inicià la seva carrera política el 2003 a Son Servera, començant de regidora a l’oposició pel Partit Socialista (2003/2007). De llavors ençà sempre ha estat vinculada al món de la política, ocupant el lloc de Cap de Relacions Públiques del Govern de les Illes Balears (2007/2011); regidora d’Urbanisme, Personal i Comunicació, a l’Ajuntament de Son Servera 2011-2015), i ha estat la primera dona batlessa de Son Servera (2015/2017).

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà.

%d bloggers like this: