Noces d’Or matrimonials dels llorencins Joan Llorer Terrassa i Aina Soler Santandreu

El dia 2 de maig de 1968 varen contreure matrimoni a l’església parroquial de Sant Llorenç des Cardassar, Joan Llorer Terrassa amb Aina Soler Santandreu. El feliç matrimoni van formar una família feliç i tenen dos fills Aina i Bernat, la filla els va fer padrins de dos preciosos néts que són la seva alegria, en Joan i en Francesc.
El passat diumenge dia 6 de maig, va ser un dia molt especial per al matrimoni, quan es disposaven a sortir cap a l’església per celebrar la renovació dels seus vots matrimonials, a la porta de casa els esperaven els Xeremiers des Puig de Sa Font, que als sons de la música van acompanyar el matrimoni fins l’església.

A la capella de la Mare de Déu Trobada de l’església de Sant Llorenç des Cardassar hi va celebrar una emotiva missa Mossèn Joan Servera Terrassa, els feliços nuvis van estar acompanyats pels seus familiars i amics.

En acabar la cerimònia ho varen celebrar tots junts al restaurant de Son Barbot.
Dimarts dia 8 van emprendre viatge a Madrid per celebrar la seva tercera lluna de mel. Ja que la primera, i la segona que celebraren als vint-i-cinc anys de casats, també van viatjar a Madrid.

La més cordial felicitació als nuvis i moltes felicitats.

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà.

%d bloggers like this: