Nota de premsa de Volem Manacor al voltant de la negativa de l’equip de govern a emprar les xarxes socials per dinamitzar la participació ciutadana

Des de Volem Manacor ens trobam profundament sorpresos i decebuts pel vot en contra del equip de govern davant la nostra moció demanant la dinamització de la participació ciutadana a través de les xarxes socials de l’Ajuntament.
No podem entendre com és possible no fer ús d’una eina que no tan sols és còmoda i econòmica, sinó que avui en dia ja està interioritzada per gran part de la societat, i són una gran majoria els i les usuàries de les xarxes socials.

Negar-se a les enormes possibilitats que aquestes ofereixen de dialogar amb la ciutadania i tenir un pols del dia a dia del poble en temps real és una mostra del tarannà d’aquest ajuntament, i això ens decep, si tenim en compte que esperàvem molt més en termes de diàleg ara que al front tenim a una dona com a batlessa.

Realment tot això ens obliga a qüestionar-nos a què es dedica el regidor d’atenció al ciutadà si no està per atendre al ciutadà en allò que precisi, i més quan parlam d’una eina que resulta tan eficient com les xarxes socials, o és que potser no vol fer feina? Les xarxes de l’ajuntament no han de ser només un aparador per l’autobombo, per això ja tenim la publicitat institucional.

No es pot menystenir l’element de bidireccionalitat que ha suposat l’èxit de les xarxes. Fer-ho ens condemna a mantenir-nos ancorats en un pensament comunicatiu de les institucions vers la ciutadania propi del S.XX.

Agraïm sincerament el suport de Més i PSIB-PSOE pel que fa a aquesta moció, i demanam a l’equip de govern que es repensi això de no voler escoltar ni donar respostes a les qüestions, inquietuds i preguntes de manacorins i manacorines.

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà.