Noticies del Judo Renshinkan

Marga Roig, medalla d’or de la Copa d’Espanya Sevilla 19

El Renshinkan es troba en plena temporada esportiva, moltes són les activitats portades a terme durant els caps de setmana.Aquest passat dissabte, Sevilla fou la ciutat escollida per a la realització de la Copa d’Espanya per a veterans. Marga Roig de 30 anys, participà en aquesta cita amb un reultat de 4 combats, 4 ippons de la seva tècnica especial “tai otoshi”.

Lluís Llull, Joan Toni Arquella a la fase sector del Campionat d’Espanya Junior

Aquest passat diumenge els juniors (15 a 20 anys) varen tenir el seu torn a Barcelona, que va ser la seu per aquesta fase sector zona est del Campionat d’Espanya, Murcia, València i Catalunya foren els nostres competidors. Lluís (cadet de 16 anys) guanyà el seu primer combat i perdé el segon en la tècnica d’or. Joan Toni no va obtenir resultat.

4 medalles d’or, 3 de plata i una de bronze, pels escolars en el memorial Feliu Portella

Pollença, ciutat natal del gran mestre i amic Feliu Portella, celebrà el seu primer memorial, el Tercer Rànquing escolar (12 a 17 anys) vàlid per a la classificació del Campionat de Mallorca.

El club del Llevant mallorquí va obtenir un dels seus millors resultats. Wassim el Arjouni, Marc Vives, Soy Thheunisse i Lluís Llull Riera, guanyaren tots els seus combats i obteniren la primera plaça. NAbila Zerouali, Sofia Nieto i Andreu Morey, obtingué la medalla de plata, mentre que Pere Antoni González, obtingué la de bronze.

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà.