Nou èxit de Cecília Genovart amb la representació de l’obra “De Caterina Albert a Víctor Català, a la Biblioteca de L’IÉS MOSSÈN ALCOVER de Manacor

Dilluns, 14 de març de 2022, l’alumnat de 2n de Batxillerat del nostre centre assistí a la representació de l’obra De caterina Albert a Víctor Català, original del dramaturg Francesc Vernet. L’obra va ser interpretada magistralment per l’actriu Cecília Genovart. Així, el nostre alumnat pogué gaudir d’una representació teatral i, alhora, els serví per conèixer millor la figura de l’escriptora Caterina Albert i Paradís, que es una de les que estudien al temari de llengua i literatura catalanes.

Tant els professors com els alumnes assistents coincidiren a destacar la bona interpretació de l’actriu i la qualitat i idoneïtat de l’obra.

Picant al següent enllaç hi podreu llegir aquest mateix text i imatges d’aquesta representació http://bibliotecamiquelangelriera.blogspot.com/2022/03/de-caterina-albert-victor-catala-de.html?fbclid=IwAR3Kj_e4D7SM_-D696fmbnmqMypvWg5bh_AWohG_n2-tWA3bZp2P_4RtOVs&m=1.

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà.

%d bloggers like this: