Nou èxit de Cecília Genovart amb l’obra “Isabel-Clara Simó fa una copa amb els amics”

El passat divendres, 26 de març, el teatre d’Artà va tancar el seu VI Cicle de Teatre Íntim , amb la representació de “Isabel-Clara Simó fa una copa amb els amics”.

L’obra va ser estrenada amb èxit, l’onze de desembre a l’Auditori de Sa Màniga. El muntatge, en forma de tertúlia literària ens apropa a la figura de l’escriptora Isabel-Clara Simó, és un treball de dramatúrgia i direcció de Francesc Vernet, en el qual l’actriu llorencina Cecília Genovart, va estar molt encertada amb un nivell extraordinari.

Per aquesta ocasió i a causa de les restriccions pel coronavirus, es va haver d’adaptar la representació a una posada en escena amb el públic a platea, la qual cosa va originar petits canvis que van estar ben resolts gràcies a la incorporació, en el paper d’hostessa teatral, de l’actriu Marga Alajarin. Com en altres ocasions, Cecília Genovart es va mostrar molt segura, amb una naturalitat i una espontaneïtat innates, i va brodar a la perfecció el text, un monòleg d’una hora molt ben documentat i creat per Francesc Vernet.

Degut a les restriccions ocasionades per la Covid, només una seixantena de persones van poder gaudir de l’espectacle, que continuarà en gira per Mallorca. Ja està confirmada una nova representació pel 25 d’abril al Teatre La Unió de Son Servera.

Si voleu conèixer més a fons la figura de la Isabel-Clara Simó, no us perdeu les properes funcions de l’obra que interpreta de manera magistral la jove actriu Cecília Genovart.

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà.

%d bloggers like this: