Nou triomf del Renshinkan al quart control escolar classificatori pel Campionat de Mallorca

Lloseta va ser el punt de trobada d’aquest darrer rànquing escolar (13 a 17 anys) en el que prop de 80 nins i nines representant els clubs federats mesuraren les seves forces per classificar-se per a l’insular.

El Renshinkan va estar molt bé amb4 primers llocs, 2 segons i dos tercers, una excel·lent classificació.

Saif El Arjouni, Wassim el Arjouni, Joan Toni Gallardo i Irene Alba, aconseguiren la primera plaça. SoyTheunisse i Sofia Nieto aconseguiren la medalla de plata, mentres que Pere Antoni González i Andreu Morey s’alçaren amb la medalla de bronze.

L’EQUIP CADET DE TECNIFICACIÓ MALLORCA OBTÉ MOLT BONS RESULTATS A VALLADOLID

Efectivament, el treball que porten a terme els professors del Centre de Tecnificació Mallorca està donant el seu profit, aquest cop els cadets (15 a 17 anys) es desp dadesplaçaren fins a Valladolid, seu de la “Copa de España de Castilla y León” classificatòria per a la fase final nacional i el resultat va ser sensacional.

Fabio Vera obtengué la medalla d’or, Pep Suau, Laura Pérez i Joan Carles Munar, obtengueren la medalla de bronze.

Alejandro Huertas, es proclamà cinquè,  María Martínez, Salvador Barceloi Derar Slaouli aconseguiren la setena plaça.  Realitzaren uns brillants combats però no obtengueren resultat, Laura Vicens i Adrian Wood. Els entrenadors de l’equip foren Paloma Pizá i Pep Mascaró, mentres que les funcions de presidente les portà a terme Miquel A. Bisquerra.

 

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà.

%d bloggers like this: