El diumenge dia 28 de juliol es va dur a terme, com cada any, l’examen de cinturò negre de la Federació Balear de Judo.

Aquests exàmens compten amb dues modalitats, l’examen ordinari del que hi ha dues convocatòries durant la temporada i els exàmens corresponents a l’Aula de Formació Permanent.

L’organització d’aquests exàmens recau baix la responsabilitat de l’Escola Federativa Territorial, òrgan dirigit per Ponç Gelabert profesor del Club.

Aquest diumenge es varen examinar dos membres del club que varen optar per aquesta modalitat, foren en Biel Mascarò Amer, qui es va examinar amb èxit de 1r DAN i na Inès Morell Sánchez, qui va superar les proves exigides per poder ser nou 2n DAN.​

El dimarts dia 30 de juliol es va celebrar la posada de cinturons, on es va destacar el més important de cada un dels dos esportistes. Així, d’en Biel es va destacar la seva capacitat de superació i la necessitat de seguir treballant amb constància per seguir millorant el seu judo. De n’Inès es va destacar la seva capacitat de sacrifici i d’ajuda al club, cal destacar tambè que fou el millor examen de 2n DAN de la present convocatòria.

Tots el membres del club varen estar molt contents de poder celebrar aquests nous cinturons negres. Menció a part mereixen els dos companys que van fer possible l’examen. En Biel va comptar amb l’ajuda d’en Santiago Ossa i n’Inès va comptar amb l’ajuda d’en Joan Sansò.

Like this:

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà.

%d bloggers like this: