Nova exhibició solidària en la Trail PB Els Tamarells, 6015 euros recaptats a favor dels afectats per les inundacions del Llevant

El diumenge matí el Parc Municipal de Felanitx es va omplir per a rebre la cinquena edició de la Trail Solidària.

Aquesta anava destinada als afectats per les inundacions del passat 9 d’octubre ocorregudes en el Llevant mallorquí. Un bon grup de feina, 60 efectius entre membres de la junta directiva de la PB Els Tamarells i altres voluntaris, ben recolzats per l’Ajuntament de Felanitx, la Policia Local, la Brigada Municipal i una important dotació de Protecció Civil, posaren en marxa aquest esdeveneniment.
Fins a 291 obsequis es varen obtenir per a la rifa solidària, arribats des d’establiments comercials, particulars, entitats i esportistes. Samarretes del FC Barcelona, signades per Leo Messi i per l’equip femení, del Manchester City, del Vila-real, del Mallorca, At. Balears, Santanyí, Palma Futsal, Conneta Manacor de volei, maillots dels ciclistes Enric Mas, Mavi Garcia, Andreu Greipel, Mateu Gamundí, Lluís Mas, Hanka Kupfernagel, Marga Fullana, samarretes de corredors com Tolo Fiol, Asmaa Zammou, Pere Garau, i prendes d’altres esportistes com el tennista Rafel Nadal o els pilots Pedro Martínez De la Rosa i Lukas Ordóñez, foren alguns dels obsequis més preuats.

 

Es donaren 50 minuts per la compra de paperetes i es recaptaren 6.015 euros, superant per poc la de l’anterior edició que fou de 5.900 per Aspanob. Assistiren Antònia Bauzà, representant l’Ajuntament de Sant Llorenç, i Nofre Serra, representant l’Ajuntament d’Artà, que agraïren públicament el gest que s’ha fet cap als afectats. Representant l’Ajuntament de Capdepera no assistí ningú.

Després de l’entrega de prendes personalitzades i la foto oficial es va donar la sortida a la trail (17 kms) i a la caminada (11 kms) per les muntanyes felanitxers. En unes dues hores es pogué completar el recorregut. Els assistents, una vegada en el Parc, pogueren comprovar la seva sort i recollir el premi .

  Un nou èxit en aquest projecte solidari de la PB Els Tamarells ja consolidat i arrelat en la nostra societat.

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà.

%d bloggers like this: