Obertura de la piscina municipal de Sant Llorenç des Cardassar

Foto noticia

El proper dilluns, 15 de juny, la piscina municipal de Sant Llorenç des Cardassar obrirà les seves portes per a totes aquelles persones que vulguin gaudir dels beneficis esportius i lúdics ofereix aquest servei.

Aquest any, la normativa d’ús variarà per garantir la seguretat dels usuaris i del personal laboral. Per això, serà imprescindible que tengueu en compte les següents indicacions:

  • L’horari de la piscina serà de 10 a 20 h.
  • Es disposarà d’una hora gratuïta exclusivament per a practicar la natació abans i després de l’horari habitual: de 9 a 10 h del matí i de 20 a 21 h al capvespre.
  • L’aforament de les instal·lacions serà limitat. No es reserva, però disposau del telèfon 610 739 971 per a consultar si es disposa o no de major capacitat.
  • S’assignarà una gandula (tumbona) o cadira a cada persona o unitat familiar. S’han de respectar les que siguin assignades i en cap cas es poden intercanviar.
  • S’haurà de seguir la normativa de cada espai (vestuaris, piscina, etc.) indicada a través dels cartells disposats a les instal·lacions.
  • Els menors de 12 anys han d’accedir a l’espai amb una persona adulta.

També s’oferiran cursos de natació. Podeu consultar tota la informació (preus, horaris, etc.) al web de la Piscina Sant Llorenç.

 

Volem informar que l’incompliment d’aquesta normativa serà sancionada. Així mateix, l’Ajuntament es reserva el dret de tornar a tancar les instal·lacions en qualsevol moment, ja que sempre es prioritzarà la salut i seguretat dels usuaris i de la ciutadania en general.

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà.

%d bloggers like this: