Obra Cultural Balear de Manacor: Avui dijous, cinema en col·laboració amb 39 escalons i demà divendres a l’horabaixa rebuda de la Flama del Canigó a l’Ajuntament de Manacor

Cinema: El renou dels motors (Versió original subtitulada en català)

 
Dijous 23 de juny, 20.30 h. Multicines Manacor. Estrena a Mallorca
Venda anticipada a enviumanacor.cat. Aportació: 5 euros

EL RENOU DELS MOTORS
Philippe Grégoire
Canadà, 2021. 79 min. V.O. en francès subtitulada en català

En col·laboració amb l’Americana Film Fest (BCN) i l’Obra Cultural Manacor.

289238441_549357026846586_8100954044341591497_n.jpg
Estrena a Mallorca!

L’Alexandre, un jove instructor de l’escola de duanes del Canadà, comença a ser vigilat per investigadors de la policia local que intenten descobrir l’origen d’uns estranys dibuixos sexualment explícits que estàn apareixent a diferents indrets del poble.

El canadenc Philippe Grégoire debuta en el llargmetratge amb una pel·lícula amb aires de cinema negre i amb un to marcadament surrealista. Presentada al Festival de Sant Sebastià, “El renou dels motors” denúncia la subtil violència de baixa intensitat d’un sistema policial no molt llunyà del món descrit per George Orwell a “1984” i la utopia del concepte “llibertat personal”. Entre carreres de cotxes i camps d’entrenament policial, Grégoire segueix la corrent etèria i inquietant d’altres cineastes quebequesos de prestigi com són Denis Côté i Philippe Lessage. Sens dubte, un talent a seguir.

Les projeccions de la Route 66 estan subvencionades pel Departament de Cultura del Consell de Mallorca.

Aportació: 5 euros

Venda anticipada: https://enviumanacor.cat/esdeveni…/el-ruido-de-los-motores 

 
 
Rebuda de la Flama del Canigó a l’Ajuntament de Manacor
 
Demà divendres, els representants de l’Obra Cultural de Manacor faran arribar a l’Ajuntament de Manacor la Flama del Canigó que avui dijous aniran a recollir a Alaró com cada any.
 
Hi haurà rebuda institucional de la Flama amb els corresponents parlaments, acompanyada dels Xeremiers i un petit refrigeri oferit per l’Obra Cultural Balear de Manacor a totes les persones que tenguin el bon gust d’assistir a aquest acte carregat de simbologia.
 
L’Obra Cultural Balear de Manacor també posarà a disposició de tothom qui ho desitgi una camiseta representativa d’aquest esdeveniment al preu de 10 euros.
 
1655980654550-01.jpeg
 
FV7aLaOWIAEF1dZ.jpeg

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà.

%d bloggers like this: