Oliver: “no poden arreglar els problemes de Manacor aquells que els han provocat”

Miquel Oliver ha estat clar en el seu discurs al XIX Sopar per la República. El candidat a la batlia​ per MÉS-Esquerra ha dit que “som la millor garantia per arreglar els problemes Manacor”.

Oliver ha explicat que el municipi viu una monotonia des de fa 30 anys ja que gairebé tot aquest temps “han governat els mateixos”. Així mateix, ha denunciat situacions com la manca de neteja o les deficiències en il·luminació: “confiar que els de sempre solventaran aquests problemes és confiar les ovelles al llop: no hi ha llum als carrers i el municipi està brut per culpa dels governs de PI-PP-AIPC”. Finalment, Oliver ha dit que “hem de ser molts dia 26 de maig però molts més el dia després per governar Manacor entre tots”.

Miquel Oliver s’ha dirigit a més d’un centenar de militants i simpatitzants que han assistit al ja tradicional​ Sopar per la República. Una cita lúdica i reivindicativa​ en què MÉS-Esquerra recorda la legitimitat republicana i​ la repressió franquista. A la vegada també és un acte​ amb una marcada perspectiva de futur.

Carme Gomila ha estat l’encarregada de donar la benvinguda i d’explicar que ja fa unes setmanes que “tota​ la maquinària està en marxa” amb vista als comicis del 26 de maig. Gomila ha fet èmfasi en el gran nombre de persones que s’han afegit a la candidatura. L’acte ha conclòs amb una glosada a càrrec de Maribel Servera i Mateu Matas ‘Xurí’.​

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà.

%d bloggers like this: