Participació del Dojo Muratore a diferents activitats

El passat cap de setmana es varen celebrar diferents actes de judo en els quals els judokes del Club Dojo Muratore varen participar. El primer es va celebrar el dissabte dia 26 de març, al matí, a Calvià. Allà es va celebrar el Festival de Març amb els judokes més petits del club. Aquest cop es va realitzar una classe amb els/les pares/mares. Durant una mitja hora els més petits varen poder gaudir d’una classe amb la companyia dels seus pares i mares. Tots varen poder gaudir i demostrar l’esport que tant els interessa. Els assistents del Club foren: Neus Caldentey, Noah Boachie, Nina Eichler, Júlia Orta, Marina Medina, Eduard Alcover i Maria del Mar Serrano.

 

El segon acte va tenir lloc el diumenge dia 27, aquest cop per videoconferència. Donades les actuals restriccions sanitàries el reciclatge de jutges continentals de Katas de judo es va haver de realitzar per videoconferència. Hi varen assistir els jutges continentals del club: Guiem Puigserver i Ponç Gelabert. Els competidors Joana Puigserver i Llorenç Gayà també hi varen assistir per tal de poder descobrir de primera mà els canvis a la normativa que han tingut lloc amb la darrera actualització.
El pròxim esdeveniment serà el proper cap de setmana en el Campionat de Balears Infantil i Cadet amb la participació d’en Guillem Enric Duran i en Sergi Bueno com a competidors i en Toni Sureda com a àrbitre.

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà.

%d bloggers like this: