Participació del Dojo Muratore en els campionats estatals

El divendres dia 29 un equip del Dojo Muratore es va desplaçar a Pamplona per a disputar el Campionat d’Espanya de Kata. Amb un total de tres parelles va ser el Club amb més participants de la Selecció Balear. Va estar compost per na Joana María Puigserver i en Llorenç Gayà en Kodokan Goshin Jutsu; na Inès Morell i na Marisé Jara en Ju No Kata, i en Josep Pérez i en Toni Pont en Nage No Kata Júnior acompanyats per en Ponç Gelabert, que va actuar com a jutge. Joana Maria i Llorenç, actuals Campions d’Europa, van aconseguir la medalla de plata.

Aquest cap de setmana dia 14 de maig es desplaçaran a Croàcia per disputar el Campionat d’Europa. Inès i Marisé segueixen amb una línia de progrés i en una categoria amb molt de nivell varen assolir el setè lloc. Josep i Antoni, en el seu segon any com a competidors van obtenir el vuitè lloc, també molt merescut, ja que van tenir un difícil viatge.

El dissabte Sergi Bueno va disputar el Campionat d’Espanya Escolar en la categoria cadet menys de 81 kg. No va tenir sort i va perdre el primer combat sense possibilitat de repesca. Aquest cap de setmana disputarà una final amb el campió de Balears de -90 kg per saber qui representarà a Balears en el Campionat dels Jocs de les Illes.

El dissabte dia 7 de maig es va desplaçar la junior del club, Mar Timoner per disputar la Copa d’Espanya a Ourense. Va perdre el primer combat sense possibilitat de poder disputar la repesca. Aquest cap de setmana dia 14 es desplaça a Múrcia per disputar el Campionat d’Espanya Universitari a la categoria -63 kg.

Continuem progressant!!

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà.

%d bloggers like this: