Partit inter-socis de la PB Els Tamarells a les festes de Santanyí i sopar amb sortejos de viatges

El passat dissabte en el camp de futbol de Santanyí va tenir lloc el partit de les Festes de Sant Jaume entre el socis de Santanyí.

Amb l’organitzacíó dels directius santanyiners Miquel Vadell, Martí Losa, Sebastià Rodríguez i Andreu Server, es formaren dos equips per a jugar el partit de futbol-7. Amb el Santanyí Legends formaren Miquel Reina, Tomeu Covas, Antoni Xavier Oliver, Sebastià Galmés, Miquel Escales, Antoni Vela, Albert Vicente i Mateu Ferrer, mentre pels Cracks Santanyiners formaren Guillem Díaz, Tomeu Estelrich, Llorenç Dalmau, Martí Losa jr, Miquel Adrover, Xavier Prohens jr, Llorenç Cànaves, Martí Losa sr i Matíes Porcel. S’imposaren els Cracks per 3-1 amb dianes de Xavi Prohens jr, Llorenç Cànaves i Guillem Díaz, mentre Miquel Escales anotava el gol dels Legends.​

 
​ Després del partit tingué lloc un sopar amb socis en el restaurant l’Arcada a Cala Figuera, on es sortejaren entre tots els socis 10 viatges amb entrada per anar a veure el primer partit de Champions que el Barça jugarà en el Camp Nou en la nova temporada, i entre els socis assistents un viatge amb entrada per a 2 persones per veure també el debut europeu del FC Barcelona d’Ernesto Valverde.
​ ​
​ La propera cita esportiva de la PB Els Tamarells serà el 12 d’agost amb el Torneig Festes Mare de Déu d’Agost a Campos.

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà.

%d bloggers like this: