PB Els Tamarells: Cinquè Memorial Francesc Solà

Primer partit inter-socis

En el marc de les vacances de Nadal va tenir lloc la cinquena edició del Torneig Memorial Francesc Sola entre els equips de la PB Els Tamarells i la PB Sa Pobla. La penya poblera jugava per segona vegada consecutiva aquest torneig en el camp de futbol Es Torrentó Mariona Caldentey Oliver.

Abans del partit entre les dues penyes hi hagué un partit informal entre socis de la nostra penya, els quals tingueren l’oportunitat de fer un poc d’esport en les setmanes nadalenques.

Llavors va tenir lloc el partit entre les dues penyes, xiulat per Bladimiro Garcia.  La PB Els Tamarells dirigida per Joan Tauler va formar amb Xim Vidal, Antoni Garcia, Miquel Vila, Toni Xavier Oliver, Joan Manel Gómez, Tomeu Galmés, Joan Marc Riera, Vicenç Xavier Sans, Toni Binimelis i Jaume Vidal. La PB Sa Pobla va jugar amb David Peña, Jaume Serra Marrón, José López; Manuel Díez (pare), Andreu Mir, Llorenç Bisquerra, Jaume Moranta, Andreu Cladera. Biel Moll i Manuel Díez (fill).

El resultat al final del partit fou de 4-4, marcant per la PB Els Tamarells Toni Binimelis, Jaume Vidal, Joan Manel Gómez i Joan Marc Riera, i per la PB Sa Pobla Andreu Cladera (2), Jaume Moranta i Jaume Serra Marrón. Per a saber el vencedor es va decidir amb tres llançaments des del punt de penal. Jaume Vidal, Tomeu Galmés i Toni Garcia convertiren els tres pels locals, mentre el porter Xim Vidal va aturar un dels llançament dels poblers, donant la victòria a la PB Els Tamarells.

La regidora de l’Ajuntament de Felanitx Maria Mesquida, acompanyada dels presidents d’ambdues penyes Sebastià Oliver i Josep Pascual, així com de Blas Garcia en representació de la Federació de Penyes, feu l’entrega dels trofeus als capitans dels dos equips Jaume Vidal i Andreu Mir, així com d’un obsequi per a cada participant.

Agrair la col·laboració a l’Ajuntament de Felanitx, a la Federació de Penyes, al CE Felanitx, i al bar Es Torrentó.

Després del partit la PB Sa Pobla feu una visita guiada a la seu de la PB Els Tamarells i  en el Cafè Can Moix es feu un dinar de germanor, amb presència dels directius de les dues penyes, com a comiat del 2019, brindant pels millors èxits en el futur.

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà.

%d bloggers like this: