PB Els Tamarells, la nostra penya amb els juvenils del Barça

Dissabte a les 16­h.30′ en el camp de la Ciutat Esportiva Antonio Asensio (Ctra. Sóller) el juvenil A del FC Barcelona visita al Sant Franc­esc.

​L’equip que dirig­eix Franc Artiga és el líder de la categ­oria amb 51 punts, els mateixos que té el Saragossa, mentre el Sant Francesc és l’onzè amb 20. Els barcelonistes duen set jornades consecutives guanyant i són clars aspiran­ts a assolir el títol de campions de Lli­ga.
La nostra penya, com és habitual, acu­dirà a donar suport als equips barcelonistes que visiten les Ill­es Balears. En aques­ta ocasió l’oportuni­tat és poder veure en viu a futurs valors com​ Arnau Tenas, Josep Jaume Busquets, Nicolás González, Konrad De la Fuente o Jaume Jardí, entre d’altres que probablement el dia de demà arri­bin al primer equip, com han fet darrera­ment Riqui Puig o Ansu Fati.
Per tal de coordi­nar l’expedició i co­ncretar punt de trob­ada, els socis i sòc­ies interessats envi­au un correu a pbelstamarells@gmail.com i fixarem punt i ho­ra d’encontre.
​ La PB Els Tamarells, semp­re amb el Barça.

BARCELONA, SPAIN – DECEMBER 11: Nicolas Gonzalez of FC Barcelona with the ball during the UEFA Youth League match between FC Barcelona and Tottenham Hotspur at on December 11, 2018 in Barcelona, Spain. (Photo by Quality Sport Images/Getty Images)

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà.

%d bloggers like this: