PB Els Tamarells, la nostra penya aquest cap de setmana a Barcelona

Amb motiu del partit d’aquest dissabte FC Barcelona – Getafe, la PB Els Tamarells ha organitzat una expedició de socis per a viatjar a Barcelona. Finalment seran 55 els penyistes assistents.

 
El dissabte ben prest volaran cap a Barcelona, després de berenar visitaran el Museu del Camp Nou, i les instal·lacions de l’Estadi. Llavors la majoria dinaran al Port Olímpic i després, a les 15 hores, alguns d’ells assistiran a la presentació del cartell de la XV Trobada de Penyes Barcelonistes de les Illes Balears que tindrà lloc el proper 13 de març en el Restaurant Son Sant Martí de Muro. La presentació es farà en el Departament de Penyes del FC Barcelona.
A les  16 hores a veure el partit davant el Getafe a l’Estadi, i la conclusió tindran l’opció de veure una part del partit de Copa d’Europa de handbol que jugaran a les 20h el Barça i el Prvo Plinarsko Drutsvo Zagred.
El mateix dissabte retorn cap a l’aeroport del Prat i vol cap a Mallorca, per a concloure l’expedició, esperem amb una victòria barcelonista.

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà.