PB Els Tamarells. Partit i dinar amb els socis a Ses Salines

El 23 de novembre va tenir lloc a Ses Salines un partit entre socis nostres i posteriorment el tradicional dinar de germanor amb sorteig de viatges.

​ El partit de futbol-7 fou informal i es va jugar en el camp municipal de la Colònia de Sant Jordi. Es feren dos equips: el Burguera’s Cracks i el Bonet’s Legends.

Per l’equip Burguera’s Cracks jugaren Antoni Oliver, Pedro Medina, Julià Gispert, Marga Burguera, Bel Maria Oliver, Antoni Salom i Antoni Xavier Oliver. Mentre els Bonet’s Legends formaren amb Miquel Bonet, Manu Vázquez, Miquel Àngel Salom, Jaume Mir, Mariona Cavaller i Manuel Jiménez.

​ L’àrbitre fou Marc Lladonet i s’imposaren per 5-2 els Cracks, amb gols de​ Julià Gispert (3), Toni Salom i Antoni Xavier Oliver, mentre Jaume Mir i Manuel Jiménez anotaren les dianes dels Legends.

​ Després del partit informal, una quarantena de socis es reuniren al Bar Estarellas de Ses Salines per a dinar i veure el partit Leganés-Barça, que acabà amb triomf dels blaugranes. Acabats de dinar es feu en directe, entre tots els socis, el sorteig de 12 viatges per anar a veure el partit FC Barcelona-Alabès. I entre els socis assistents un viatge per a dues persones per anar a veure el partit FC Barcelona – Granada, que es jugarà el 19 de gener a les 21 hores en el Camp Nou. Els socis afortunats foren els següents:

Titular, soci nº 1031 Antoni Vidal Suñer (CAMPOS)​

1r suplent, soci nº 267 Miquel Contestí Rosselló (COLÒNIA SANT JORDI)

2n suplent, soci nº 890 Miquel Àngel Salom Bonet (SES SALINES)

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà.

%d bloggers like this: