PB Els Tamarells, vens a la XV Trobada de Penyes? Tens descompte en el sopar i transport gratuït

​Després de dos anys la Trobada de Penyes de les Illes Balears torna a Mallorca, serà el divendres 13 de març a les 20h.30’ en el Restaurant Son Sant Martí de Muro.

En aquesta gala barcelonista, organitzada per les penyes de Pollença i Alcúdia juntament amb la Federació de Penyes Barcelonistes de les Illes Balears, hi haurà una important representació del FC Barcelona, així com ex jugadors del club.

El preu del sopar és de 25 euros per adults i 15 euros per a nins, però els socis de la PB Els Tamarells tindran un​ descompte​ de 5 euros per tiquet, és a dir,​ 20 euros​ els adults i​ 10 euros​ els nins.

Amb el tiquet participareu en un sorteig de samarretes oficials del FC Barcelona. El benefici de la recaptació del sopar anirà destinat a la Unitat de Pediatria de l’Hospital de Son Espases.

La PB Els Tamarells disposarà pels seus socis de​ transport de bus gratuït​ (fins omplir les 37 places), amb aturades a Campos (davant Residència), Felanitx (davant seu penya) i direcció al restaurant.

No badeu en anar a cercar el vostre tiquet abans que s’acabi, ja el podeu trobar a Papereria Cóndor, Cafè Can Moix i a la nostra seu en l’horari habitual (dilluns, dimecres i divendres, de les 19h. a les 20h.30’).

Important: quan retireu el tiquet deixeu nom, telèfon i lloc on agafareu el bus, i contactarem per indicar horaris.

Les places són limitades, no et quedis sense.

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà.

%d bloggers like this: