PB Els Tamarells: Vols anar a veure el Mallorca-Barça?

Torna el Mallorca-FC Baarcelona. Dissabte acaba el termini per demanar entrades.

 
​Després de sis te­mporades sense venir, en aquesta el prim­er equip del FC Barc­elona torna a visitar l’Estadi de Son Mo­ix per a jugar davant el Mallorca.
Amb quasi tota pr­obabilitat serà el dissabte dia 14 de ma­rç. I tu, com a soci penyista del FC Bar­celona, tens l’oport­unitat de fer la pet­ició d’entrades per anar a veure aquest partit.
​ Com ho has de fer? Envia un correu a l’adreça pbelstamarells@gmail­.com indicant les teves dades (nom complet, telèfon i número de soci). Se podrà fer petició d’un entrada per soci penyista.
Fins quan tens tem­ps? Fins aquest diss­abte dia 15 de febre­r. Passat aquest ter­mini ja no se podran fer peticions d’ent­rades per aquest par­tit.
De quantes entrades disposarem? Segons la demanda, el club ens informarà despr­és de quantes entrad­es tindran els socis penyistes de la PB Els Tamarells. Si la demanda és superior al número d’entrades que ens faciliten, atendrem les petici­ons per ordre cronol­ògic d’arribada a la nostra adreça de co­rreu electrònic.
Quin preu i quina ubicació tindran? Els preus i la ubicació de l’entrada que facilitin a l’afició visitant no les cone­ixem en aquests mome­nts. Així com s’han publicat els preus oficials estimam que estaran entre 170 i 80 euros, i les infa­ntils entre 50 i 40 euros (se considera entrada infantils de 5 a 14 anys).

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà.

%d bloggers like this: