Pere Orpí presenta ‘Versos per cantar’ al teatre de Capdepera

Pere Orpí va presentar aquest divendres el llibre «Versos per cantar», un recull de tots els seus versos que han estat musicats, amb poemes i partitures i tres CD per escoltar-los. Al volum hi ha càntics religiosos, càntics com himnes o per ballar, traduccions al català de càntics forans… entre d’altres lletres.

Al teatre de Capdepera, Pere Orpí va estar acompanyat per Joan Cabalgante en representació de l’Associació Cultural Cap Vermell, Nadal Bernat, responsable de Patrimoni de la Diòcesi de Mallorca, Joan Genovard en per llegir les paraules de Sebastià Salom, i el batle de Capdepera, Rafel Fernández, qui va comentar la importància de recollir en un llibre tots els textos i partitures dels seus versos que servirà com a punt de recerca per aquells que els vulguin cantar.

Pere Orpí ha exercit la música amb la banda municipal de Capdepera i cantant en diversos grups corals,la dansa amb l’agrupació de ball de pagès del seu poble,la pintura, però sobretot la literatura amb la poesia. Recentement ha estat guardonat amb el premi 31 de Desembre de l’Obra Cltural Balear per ser l’autor de les llestres de tantes cançons populars de Mallorca.

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà.

%d bloggers like this: