Pere Sanchez presentarà a Manacor la seva darrera producció: “Interes d’estat en ruta”

“Interès d’estat, en ruta” és un document audiovisual en el qual N’Albert Pont, president del Cercle Català de Negocis, i En Pere Sánchez, director d’aquest projecte, destapen les vergonyes del funcionament de l’Estat espanyol.

El mateix Pere Sánchez serà qui el presentarà dilluns qui ve a Manacor, dins el marc dels Dilluns de l’Obra. La projecció tendrà lloc al bar Xarop (plaça de Ramon Llull, 18), dia 30 d’octubre, a les 20.00 hores.
Per què es construeixen autopistes que no van enlloc? Perquè el corredor mediterrani passarà per Madrid? Qui comanda en realitat a Espanya? Un viatge per Barcelona, València, Ciudad Real, Toledo, Madrid i Valladolid, amb entrevistes a experts de diversos àmbits ha estat la manera amb la qual N’Albert i En Pere han cercat respostes a totes aquestes preguntes que condicionen la nostra vida diària. Quines en seran les respostes?
En Pere Sánchez és llicenciat en Comunicació Audiovisual per la Universitat Pompeu Fabra de Barcelona (2007), especialitzat en guió, documental i nous formats televisius. Actualment codirigeix la productora Alvent Produccions SL. Ha treballat com a guionista humorístic, assessor musical, redactor, reporter, càmera i editor tant a productores catalanes com El Terrat o Gestmusic, fins i tot a mitjans com IB3 o Canal 4. És director i presentador de programes com “Cuinam” o “5 Sentits”, a Canal 4 Televisió, i ha dirigit documentaris com ara “Somnis i Corals” (2005), “La Resistència” (2015), “La Sibil·la a Brussel·les” (2015), “Llorenç Moyà, Dard Brillant” (2016) i “L’autodeterminació damunt la taula” (2016). “Interès d’Estat, en ruta” (2017)” és el seu sisè documentari i de ben segur el més vist. A les dues setmanes d’haver-se entrenat a Barcelona, ja arribava a les 400.000 visites a Youtube.

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà.

%d bloggers like this: