«Picón» es proclama guanyador de la 28a edició del concurs de Cant de Galls de Son Servera

Aquest dimecres vespre Son Servera va celebrar una de les seves nits més tradicionals, el popular concurs de cant de galls va reunir a la plaça de Sant Joan a 24 galls que durant una hora varen mostrar les seves habilitats en el cant.

Enguany, ha estat el manacorí «Picón» amb 154 cantades qui ha aconseguit la primer posició en el concurs. El segon lloc va ser per en Xicoleta amb 97 cantades, mentre que fou en Gabellí qui completà el pòdium fent tercer amb 82 cantades.

La 28a edició d’aquest concurs ha comptat amb la participació de galls de molts indrets de l’Illa, i és que han acompanyat als galls locals animals vinguts de Montuïri, Manacor, Capdepera, Artà, sa Coma o fins i tot, Palma.

Amb tot però, en aquesta ocasió tampoc no s’ha pogut tornar a superar el rècord de cantades del 2016, quan el gall guanyador, «Llevant» va aconseguir cantar 177 vegades.

Des de la regidoria de festes, Margalida Vives considera el concurs «part de la identitat serverina» i vol agrair la implicació de tots els qui «any rere any fan possible que aquest concurs tan peculiar i característic de Son Servera es pugui celebrar».

Les festes de Sant Joan de Son Servera continuen amb revetlles, concerts, gastronomia i activitats infantils fins al pròxim diumenge.

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà.

%d bloggers like this: