Presentació Candidatura UNIDAS PODEMOS per Manacor

Avui a les 11.30 del matí, la seu de Podem Manacor ha quedat petita per la presentació de la candidatura d’Unidas Podemos al consistori manacorí. Carles Grimalt, Secretari General de Podem Manacor i candidat a la batlia, ha presentat nom per nom, totes les persones que formen part d’aquesta candidatura unitària, entre les quals hi ha gent de Podem, d’Esquerra Unida i de Volem Manacor.

L’acte ha consistit en un “brunch” al qual s’ha convidat a militants i simpatitzants, per tal de poder conèixer millor als i les candidates en un ambient familiar. Han parlat als assistents Ramón Pérez, cinquè a la llista, que s’ha mostrat enormement il·lusionat i ha destacat la necessitat d’apostar per la participació; Miquel Servera (EU), tercer a la llista, que aporta el punt de vista i les necessitats de la gent jove; i Andrea Ortiz, segona a la llista, que ha assegurat que “Fa falta ser molt valent, un superheroi, una superheroïna, per lluitar per un Manacor millor, però tenim l’equip per fer-ho”.

Ha tancat l’acte el candidat Grimalt, excusant l’absència de la número 4 de la llista, Mariola Villagrasa, per motius familiars, i asseverant que “tenim la recepta per fer un Manacor millor, els altres també diuen que la tenen. Però ells ja han demostrat durant anys que no saben cuinar, deixi’ns mostrar-los que nosaltres cuinam millor, molt millor”​ ​

 1. Carles Jesús Grimalt Garcia

 2. Andrea Ortiz Parera

 3. Miquel Servera Ginard

 4. Maria de la O Villagrasa Salas

 5. Ramon Perez Muñoz

 6. Gema Solis Hoyas

 7. Jose Antonio Montoya

 8. Maria Elena Martinez Massanet

 9. Pedro Robles Gigante

 10. Maria Luisa Martinez Calle

 11. Fernando Montero Moran

 12. Jesica Mariel Zarate Vidal

 13. David Martinez Agudo

 14. Erika Robles Pons

 15. Sixto Parejo Manzano

 16. Esperança Sans

 17. Daniel Lopez Ojeda

 18. Dolores Yolanda Sàez Muñoz

 19. Juan Martinez Sancho

 20. Petra Galmés Mas

 21. Sebastián Quetglas Riera

Suplents

 1. Daniela Geraldine Jacquez

 2. Justi Soriano Caldentey

 3. Ana Maria Parera Galmés

 4. Ivan Sevillano

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà.

%d bloggers like this: