Presentació de Joc d´escacs, la darrera novel·la d’En Miquel López Crespí

Dilluns que ve, dia 12 de novembre, a les 20.00 h, tendrà lloc al bar Xarop de Manacor (plaça de Ramon Llull, 18) la presentació de Joc d’escacs (Llibres del Segle). En Miquel López, autor del llibre, i l’activista Cecili Buele presentaran plegats la darrera novel·la de l’autor pobler en un acte organitzat per la delegació manacorina de l’Obra Cultural Balear.

“Miquel López Crespí va viure intensament els anys 70 i va participar en la lluita clandestina des de les files de l’esquerra revolucionària.
Varen ser uns anys d’esperança i d’expectatives, però també de decepcions i de por. Uns anys de grans paraules, però també de lluites subterrànies i callades. Uns anys en què tot havia de canviar per sempre, però en què ja es veia que algunes coses -potser les més centrals i transcendents- en realitat no arribarien a canviar mai”. (Pere Antoni Pons, “Els convulsos70 segons Miquel López Crespí”, Ara Balears 30/06/2018)

L´escriptor Miquel López Crespí ha publicat més de cent llibres en els més de quaranta anys de dedicació a la literatura.

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà.