Presentació de l’obra de Pau Quina, Un vespre per morir-se de Riure a l’Auditòri Sa Màniga de Cala Millor

Després dels èxits a Sencelles, Sant Llorenç, Son Carrió, Son Servera, i Porto Cristo, de l’obra Un vespre per morir-se de riure, de Pau Quina, es representarà el divendres, 3 de desembre a les 20h. a l’Auditòri Sa Màniga de Cala Millor.
UN VESPRE PER MORIR-SE DE RIURE és tota una experiència formada per tres obres de microtetatre (d’uns 15-20 minuts de duració cada peça) que en conjunt formen part d’una obra major i interrelacionada. Concretament les tres obretes, a pesar de ser independents, parlen i reflexionen, sense perdre mai la rialla i l’humor, d’una cosa tan ineludible per l’ésser humà com és la mort.
Cendres, protagonitzada per Iván Martín i Marc Bibiloni, ironitza sobre els rituals funeraris i les promeses que es fan abans de donar el darrer adéu.
Arreveure, interpretada per Cecília Genovart i Jesús Crespí, mostra com en arribar el moment tots intentam defugir de la mort usant totes les tretes possibles.
Al cel el vegem, monòleg a cura de Nofre Jaume “Neula”, analitza humorísticament el comportament social de la gent als funerals.
En resum, una visió global de la mort sota un nou prisma, el del sarcasme i la ironia.

MORIR-TE de riure

Microteatre de Pau Quina

Divendres, 3 de desembre, a les 20h
10€

Després de realitzar una obra densa i tràgica com Garriguer d’Infern, amb Joan Gomila, i, recordem-ho, viure un confinament i una pandèmia, tenia ganes d’escriure una cosa lleugera i d’humor. En poques paraules, me feia ganes riure  i passar-m’ho bé, i això crec que és extrapolable a la resta de la societat. Però alhora volia reflexionar sobre un tema que malauradament, però també inevitablement, ha voltat darrerament les nostres vides: la mort. Unir dos  temes tan contraposats com la mort i l’humor era tot un desafiament, però em vaig posar mans a l’obra i al final crec que he aconseguit el meu propòsit inicial: parlar i reflexionar, sense perdre la rialla, d’una cosa tan ineludible per l’ésser humà com és la mort. I no només des d’un punt de vista sinó fins a tres mitjançant un trio d’obres breus que tracten de manera diferent aquest tema tan universal que és la mort. Cendres ironitza sobre els rituals funeraris; Arreveure mostra com intentam defugir de la mort; i Al cel el vegem analitza el comportament social de la gent als funerals. En resum, una visió global de la  mort sota el prisma del sarcasme i la ironia.

Comprar entrades
Arreveure
Amb Jesús Crespí i Cecília Genovart
Cendres
Amb Ivan Martín i Marc Bibiloni
Al cel el vegem
Amb Nofre Jaume

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà.

%d bloggers like this: