Presentació del llibre “Eixamplant l’esquerda” a Palma

L’Assemblea Sobiranista de Mallorca es complau en comunicar-vos que el proper 31 d’agost, a les 20 hores, el vicepresident del Parlament de Catalunya, Josep Costa, presentarà a Palma el seu llibre ‘Eixamplant l’esquerda’. L’acte tindrà lloc a Can Alcover i serà presentat per la presidenta de l’ASM, Margalida Miquel.

Josep Costa (Eivissa, 1976) ha estudiat els casos del Quebec i Escòcia, ha publicat en anglès un estudi sobre teories d’autodeterminació i els llibres O secessió o secessió. La paradoxa espanyola davant l’independentisme (2017) i Eixamplant l’Esquerda. Hi guanyarà la independència (2020). És professor de Ciències Polítiques, va ser lletrat i secretari del Consell Insular de Formentera i ha exercit com a advocat durant catorze anys. Va començar la seva militància independentista a Eivissa i el 1993 va participar en el naixement de les seccions locals d’ERC i de les JERC a la seva illa natal.

Amb l’advocat Gonzalo Boye, s’ha encarregat de l’estratègia jurídica de Carles Puigdemont, Toni Comín i Clara Ponsatí que els ha permès ocupar l’escó al Parlament Europeu.

El llibre convida a recuperar la confiança en la victòria i combatre la moral de derrota: «Perquè no falten evidències que el Regne d’Espanya és un edifici ruïnós, que està pitjor avui que fa tres anys. La repressió no ha afeblit l’independentisme, però en canvi sí que ha esquerdat i deslegitimat clarament les institucions de l’Estat». Costa proposa seguir eixamplar l’esquerda fins a guanyar: «Ho farem, que ningú no en dubti» .

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà.

%d bloggers like this: