Presentació del llibre “Meredith i el mar a s’Agricola”

El passat dissabte dia 15 de febrer es va presentat a l’Associació Cultural S’Agrícola el llibre «Meredith i el mar» de Maria del Carme Arrom Loscos.

Na Carme és una entusiasta de l’educació, de la filosofia i de la teràpia transpersonal i és autora de poesia, contes i relats breus.

Meredith i el mar és la seva primera novel·la i en ella explica la vida de dos joves que es troben a Finisterre, al final del Camí de Santiago. Malgrat compartir només una xerrada, un foc i l’horabaixa, sorgeix entre ells una atracció i connexió especial. És llavors quan ella decideix entrar al mar. Aquest l’atrapa i el que anava a ser una capbussada, es converteix en un viatge que la portarà molt lluny, fins a una trobada amb el passat i amb altres vides. Allà coneixerà altres éssers que en èpoques molt antigues, varen habitar en terres cèltiques i varen equivocar els seus passos. Durant aquest temps, s’aliaran amb la natura i el coneixement que els impulsaran a enfrontar les seves ombres per transformar-les i donar-los sentit.

La novel·la és una història d’amor en el sentit més ample de la paraula. Amor entre un home i una dona i també amor per la natura i els seus elements, per l’univers i el seu ordre, per la cultura celta i les seves llegendes, per les relacions humanes des de les més estretes entre mares o germanes fins el vincle que ens uneix a tota la humanitat. És un cant al poder de la paraula i el perdó, a la vida amb les seves llums i ombres, a l’evolució i al compromís per treballar en la construcció d’un món millor.

En definitiva és una novel·la molt recomanable per a lectors sensibles i atrets per la natura i el més enllà.

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà.

%d bloggers like this: