Presentació del llibre “Na Matí” de l’escriptora Marga Serrano Servera

NA MATI. Tantes il·lusions com pors elegides.

Autora: Marga Serrano Servera
Edita: Purpurina Editorial.
Pròleg: Joan J. Serra, periodista.

Presentacions:
-Dissabte dia 14 de març a les 19,30h a s’Agrícola, de Manacor. Presenta el llibre Manel Santana Morro, Doctor en Història i escriptor.
-Divendres dia 20 a les 20h al Teatre La Unió, de Son Servera. Presenta el llibre Jaume Servera Lliteras, empresari.

L’editorial presenta aquest mes la seva setena publicació des del inici del seu recorregut editorial a l’any 2018.
MATI, Tantes il·lusions com pors elegides.
Ambientat en els anys 80 en un poble de Mallorca, “Na Mati, tantes il·lusions com pors elegides”, és una clara reivindicació de les converses cara a cara, de les relacions personals, de la innocència dels més petits i els jocs al carrer. Sense virtualitat digital ni superficialitat, na Mati, una nina de deu anys, ens dona a conèixer les seves il·lusions personals i les seves pors, algunes elegides.
Segons el pròleg, escrit pel periodista Joan J. Serra, “Na Marga Serrano ens regala un deliciós passeig per les vivències de la infància. Malauradament, no tothom en té un bon record dels anys de la infantesa, però sempre hi ha un racó a la memòria per aquell amic especial, aquell gest afectuós d’un familiar o aquella jugueta que sempre ens acompanyava. I tot plegat, amb una capacitat infinita d’aprendre i d’admirar un món que descobríem moment a moment, dia a dia. Tot era enlluernador. I tot era extrem: l’alegria i l’atreviment, la tristesa i la por.
Na Mati també constata que, en el món dels adults, hi ha coses que valen la pena. I que alguns adults, amb els seus defectes, responen perfectament als models i als exemples que els infants esperen de nosaltres. Na Mati coneix persones adultes que són amables, honestes, generoses, divertides, amb un profund sentit de l’amistat, i que fins i tot són capaces de xerrar hores i hores, cara a cara, sense cap necessitat de whatsapp”.
El llibre està il·lustrat per fotografies de l’àlbum personal de l’autora, autèntic dels anys 70 i 80. Fotografies revelades, embellides pel pas del temps i sense qualitat fotogràfica, tal i com ho volia l’autora. La fotografia de la portada del llibre és del fotògraf manacorí Rafel Sureda.

Purpurina Editorial/Tel: 669530082/purpurinaeditorial@gmail.com

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà.

%d bloggers like this: